FOR TIMEBESTILLING RING: 51 74 79 03

BEST PÅ
PRIS, KVALITET
OG SERVICE

KONTAKT OSS

FOTOGRAF BJØRKHAUG
PROFESJONELL
FOTOGRAF SIDEN 1987

Fotograf Bjørkhaug har levert bilder til personkunder, bedrifter, skoler og barnehager i Rogaland siden 1987. Vår kompetanse og erfaring er garanti for beste bildekvalitet også på skole- og barnehagebildene.

 

Vi legger vekt på å yte god service og utfører fotograferingen rasjonelt og med minimale forstyrrelser for skolen og barnehagen.

 

Alle våre skole- og barnehagebilder blir fargekorrigert og retusjert.

 

BARNEHAGE

Utgangspunktet for vellykkede barnehage-bilder er bl.a. en positiv innstilling, fortrolighet med barna og forståelse for barnehagens og foreldrenes behov.

Vår fotograf har lang erfaring og godt lag med barn.

 

Vi tilbyr både portrettfotografering og gruppebilder.

 

Ring oss gjerne på 51 74 79 03 for et tilbud til din barnehage.

SKOLE

Som lokal leverandør av skolebilder i Rogaland i mange år, har vi god kjennskap til skolenes, elevenes og foreldrenes ulike behov, og bestreber oss på å gjennomføre fotograferingen effektivt og med minimale forstyrrelser for skolen.

I tillegg til portrettfotografering og gruppebilder tilbyr vi også skolekatalog.

 

Ring oss gjerne på 51 74 79 03 for et tilbud til din skole.

 


SKOLEKATALOGER

KATALOGER MED PROFESJONELLT 
DESIGN

ETTERBESTILLING AV BILDER

OBS! Alle bildepakker du har mottatt må være betalt før du kan bestille flere bilder (bestillinger sendt før betaling, blir ikke registrert).

 

Det er kun den som er registrert som kunde hos oss i.h.t. bestillingskupong, som kan bestille flere bilder. Vær nøye med å fylle ut med korrekt informasjon i alle feltene (kfr. fakturaen for det barnet/søskenparet du ønsker å bestille av.)

 

 

 

Digital bildefil av portrettbildet - høyoppløselig jpg, Adobe RGB som kan printes inntil str. 40x50cm.

Beholder du hele bildepakken kan du kjøpe den digitale bildefilen av portrettbildet for kun kr 269,00. (Ordinær pris kr 449,00.)

 

Julekort leveres i pkn. à 10 stk inkl. konvolutt. Bilder med størrelse inntil 20x25cm leveres uklippet på moduler á 20x25cm. Størrelsene 24x30cm og 32x40cm leveres i rull. Produksjonstiden er ca. 2 uker.

 

Husk juli er feriemåned, og at fristen for å få bilder ferdige til jul er 10. desember (postgang kommer i tillegg).

 

 

- © Fotograf Bjørhaug AS. Alle bilder på denne websiden er beskyttet av lov og opphavsrett. Kopiering er ikke tillatt uten avtale med Fotograf Bjørkhaug As -